Vlooien

U moet er toch niet aan denken. Net terug van vakantie, of wellicht een andere reden dat u even niet thuis bent geweest. U stapt de voordeur binnen en na 5 minuten lijkt het wel of u gebeten wordt. Jawel u treft inderdaad zwarte beestjes aan op de huid. Ze zijn zo klein dat u ze bijna niet kunt zien. U wordt gebeten door een vlo. De katten of hondenvlo heeft langere tijd nauwelijks voedsel gehad en is dringend op zoek naar een gastheer. Bij de gastheer kan de vlo zich snel voldoen van het nodige voedsel.

Normaal gesproken zou dit natuurlijk uw huisdier zijn. Echter deze is tijdens uw afwezigheid ook uit huis geweest. Nu u weer in de woning bent is de vlo zo uitgeput dat iedere vorm van voedselvoorziening erg welkom is.

Wat kunt u er aan doen?

  • U kunt natuurlijk langs de dierenarts om een spray te kopen of het huisdier te ontvlooien.
  • Er is ook een vlooienbandje op de markt. Een pipetje wil ook goed helpen.

Toch zijn deze middeltjes veelal niet afdoende en bent u aangewezen op een ongediertebestrijder. De ongediertebestrijder beschikt over middelen welke voor u niet te krijgen zijn. Dit komt doordat de bestrijder is opgeleid om deze bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Samen met de middelen welke u kunt kopen in de winkel is de combinatie van beide over het algemeen zeer succesvol.
U zorgt voor een pipetje, wij doen de rest.

Na de bestrijdingsmethode kan het nog wel een paar dagen duren voordat u echt geen vlo meer waarneemt. Dit komt omdat de eitjes welke goed verstopt liggen nog uitkomen. Ook deze nieuwe en jonge vlooien hebben bloed nodig. De jonge vlooien zullen hierdoor nog even aanwezig zijn.

Geen nood het gebruikte bestrijdingsmiddel werkt gedurende een periode van 6 tot 8 weken na. Ook de nieuwe generatie vlooien komt hierdoor in aanraking met het bestrijdingsmiddel. De dood zal hierdoor snel intreden. Een week na de behandeling zullen wij contact opnemen omtrent de ontwikkelingen. Is het noodzakelijk dat er een 2e bestrijding nodig is dan zullen wij deze voor u verzorgen.

Interesse in onze professionele aanpak van vlooien?

Contact

Kruiswiel 2
3341 CN H.I.Ambacht

Kruiswiel 2, 3341CN Hendrik-Ido-Ambacht

Afspraken

Heeft u een uitdaging en komt u er niet meer uit? Bel ons voor een afspraak.
Wij komen graag bij u kijken.

Share This
WhatsApp chat