Bedwants

Een heerlijk weekendje weg in een hotel, een langere vakantie of zomaar een tussentijdse overnachting in een herberg. Je moet er toch niet aan denken… na een nachtje heerlijk te hebben geslapen zit je onder de uitslag en heb je erge jeuk. Grote kans dat je bent lastig gevallen door de bedwants. Een klein maar geniepig beestje welke net als de vlo bloed als voedingsbron heeft.

Laat dit nu net ontzettend veel aanwezig zijn in ons menselijk lichaam. De bedwants is ook voor de bestrijder een lastig diertje.
Met zijn omvang van 1 tot 5 mm afhankelijk of het een eitje of een volwassen exemplaar betreft zitten ze op de meest vervelende plekken. Eenvoudige plekken zoals het matras en bedframe. Dit omdat er vrijwel iedere nacht iemand op het bed ligt. De voeding lekker dichtbij dus. Maar zeker ook in wat lastig bereikbare schuilplaatsen zoals achter de plinten en achter in naden en kieren van een nachtkastje bijvoorbeeld. Als je er zeker van wilt zijn dat de bedwants niet meer aanwezig is zullen ook de wandcontactdozen moeten worden gedemonteerd.

Uw kleding moet gewassen worden op een zo hoog mogelijke temperatuur.

Check alle meegenomen goederen en zet deze tijdelijk in een afgesloten ruimte of verpak ze in een vuilniszak totdat u er zeker van bent dat er geen bedwants meer aanwezig is. Omdat dit diertje zich lastig laat bestrijden adviseren wij altijd een ongediertebestrijder in te schakelen.

Wij zijn ervaren met de bestrijding van de bedwants.

De mogelijkheden zijn:

  • Bestrijden met insecticide
  • Bestrijden met een warmtebron ( stomen )

Veelal wordt gekozen om deze bestrijdingsmethode te combineren.

Wilt u voorkomen dat de bedwants in uw bed aanwezig is? Plaats dan preventieve middelen zoals lijmband of detectievallen. Deze middelen zijn te verkrijgen door ons een e-mail te sturen.

Contact

Kruiswiel 2
3341 CN H.I.Ambacht

Kruiswiel 2, 3341CN Hendrik-Ido-Ambacht

Afspraken

Heeft u een uitdaging en komt u er niet meer uit? Bel ons voor een afspraak.
Wij komen graag bij u kijken.

Share This
WhatsApp chat