Meeuwen op het dak

Meeuwen op het dak

Meeuwenoverlast op het dak. 

In veel plaatsen zijn de duiven inmiddels verdreven doordat er bijvoorbeeld netten of duivenpennen zijn geplaatst. In de kustprovincies maar ook zeker het binnenland in worden steeds meer meeuwen waargenomen. De meeuwen zijn echte herrieschoppers. Zodra de meeuwen een uitkijkpost hebben gevonden zullen de meeuwen daar veelvuldig en in grote getalen neerstrijken.

Meeuwen zijn gigantische vervuilers. Dat is ook niet zo vreemd, wij als mensen laten met het grootste gemak onze etens restanten achter waardoor de meeuwen zich gemakkelijk kunnen voeden. Zodra  het juiste dak is uitgekozen is er een mooie gelegenheid om je ontlasting te laten gaan. Het gevolg is een enorm smerig dak. De ontlasting zit vol met al onze etenswaren en hebben een negatieve invloed op de beschermlaag van de dakpannen. Door het toepassen van RVS nokbeugels in combinatie met 0,45mm spandraad is de overlast direct verleden tijd.  

De nokbeugels zijn te verkrijgen in iedere gewenste kleur. Zo is de wering na de plaatsing van professionele nokbeugels nauwelijks zichtbaar.

 

WhatsApp chat