Wering door middel van duivennet.

Vogelwering door gebruik te maken van een vogelwerend net 19x19mm.

Er zijn diverse afmetingen van de maaswijdte van de vogelnetten.

  1. 19mm tegen kleine vogels zoals mussen, mezen enz.
  2. 28mm tegen spreeuwen
  3. 50mm tegen duiven
  4. 75mm tegen meeuwen

De netten zijn te verkrijgen in de kleuren: zwart, steen en wit. Tevens zijn de netten brandvertragend te verkrijgen.

De bevestiging van een net kan op vele manieren. De ondergrond waar het net aan gekoppeld moet worden bepaalt welk bevestigingsmateriaal er nodig is. Vrijwel altijd wordt er gekozen voor een ring van 2mm RVS staaldraad. Deze draad wordt begeleid door een schroefoog of schroefpin. De RVS draad wordt zeer strak getrokken door een RVS kabelspanner. Zodra het frame gereed is kan het gekozen net worden gemonteerd. Dit vogelnet wordt vastgezet aan de staaldraad.

Technisch gezien zijn er zeer veel mogelijkheden. Een rits in het net voor een servicemedewerker. Een net met clips die eenvoudig kunnen worden weggehaald om bijvoorbeeld verlichting te vervangen in een winkelcentrum of overstek. Een net op hoogte bijvoorbeeld een dierenverblijf in een dierentuin of op het dak boven de zonnepanelen. Vrijwel alles is mogelijk.

De gekozen netten hebben een zeer lange levensduur en zijn bestand tegen weersinvloeden. Het zoute water of het UV van de zon hebben slecht beperkte invloied op het vogelwerende net.

Het plaasten van netten vraagt om expertise. Voorafgaand aan een offerte doen wij graag een vrijblijvende inspectie. Twijfeld u over de keuze een net te laten plaatsen? wij beschikken over een zeer groot aantal referenties waar een bezichtiging mogelijk is.

WhatsApp chat