Schrikwering en bladwering Rotterdam

Vogelwering door het pulsensysteem.

Veruit één van de mooiste toepassingen tegen alle type vogels. Met een omvang van 3x3cm en een bijna oneindig te koppelen lengte is deze vogelwering zeer discreet en ontzettend effectief. Deze vogelwering wordt vooral toegepast op randen en kanten van gebouwen. Een goot, waterslag, kozijnrand, dakrand of juist midden over het dak. Deze pulsenwering is onschadelijk voor vogels. Zodra de vogel komt landen zal er een lichte schok worden afgegeven. Deze schok is een onprettige ervaring waardoor de vogel direct de positie zal verlaten.

De gekozen materialen voor deze schrikwering of pulsensysteem zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gaat jaren mee. Het pulsensysteem kan op 2 manieren worden gevoed. Via het 220V net of via een een zonnecel.

Het systeem kan zowel in de lengte als in de breedte worden uitgebreid. Er zijn mogelijkheden vanaf 2 staven naast elkaar de + en – maar ook 4,6,of 8 staven naast elkaar.

Tijden onderstaand project heeft oprdachtgever er meteen voor gekozen om bladwering toe te passen. Zo is een dure hoogwerker voor het jaarlijks reinigen van de dakgoot inmiddels verleden tijd.

WhatsApp chat